Kauza SKLENÍK a jeho přístavby

 Kauza SKLENÍK a jeho přístavby…

Hlavní budova parku, restaurace, je zkolaudována jako skleník. S tím, že posléze požádáme o změnu užívání stavby. Pan Ježek ve videu jasně říká: „Je mi jedno, jestli tam přijdeme a budou si tam dětičky hrát piškvorky, nebo tam bude jídelna, hlavně ať tam jsou nějaké kytky, které třeba už nikde nezasadíte, až tam přijdeme my, nebo kdokoliv jiný na kontrolu, ať je jasné, že je to skleník.“
Následně jsme pro změnu užívání stavby vyřídili stanoviska od hasičů, životního prostředí, hygieny, magistrátu, všechna stanoviska jsou souhlasná. – fotky v příspěvku. I přes dodání veškeré požadované dokumentace, nedošlo k podpisu panem Ježkem změny užívání stavby. Proč? Protože už nedostal za svůj podpis zaplaceno.
Žádal jsem o přístavby skleníku.
Pan Ježek nepodepsal ani 2 roky po zákonné lhůtě. Aby si odůvodnil nedodržení zákonné lhůty, vymyslel si, že chce doložit stanovisko IPR magistrátu. Ve videu je slyšet, jak říká, která stanoviska požaduje, o IPR magistrátu ani slovo. Vše, co chtěl a na čem jsme se domluvili, jsem doložil. Jenomže pan Ježek má dlouhé prsty právě až na IPR magistrátu, tam bude naše věc průchozí jedině až pan Ježek nebude ve své funkci vedoucího stavebního odboru. Jinak se nepohneme z místa. Proto také žádáme jeho odvolání z funkce.
KRTEK vs. JEŽEK










Komentáře

Oblíbené příspěvky